Chat or Talk in the INReview Discussion Forum Chat or Talk in the INReview Discussion Forum
 
register chat members links refer search home
INReview INReview > Hot Topics > Agree2Disagree > adidas zx 750 zwart
Search this Thread:
  Print Version | Email Page | Bookmark | Subscribe to Thread
Author
Thread Post New Thread   
charlottelili
Rookie

offline
Registered: Jul 2015
Local time: 04:58 PM
Location:
Posts: 2

adidas zx 750 zwart post #1  quote:


Van de ZX infusie die we zagen in 2014, de drie strepen had misschien wel de meest creatieve licentiehouder bovenop de adidas zx 750 zwart. Er was dat Potlood esthetische en de modder look, elk opmerkelijk genoeg om hoofden te draaien en zijn een onvergetelijke Naast de retro runner's catalogus. Nu is het silhouet rendementen in een meer traditionele look, een die een premie su?de gebruik met een beetje monochromatische tendensen.

Vergeet niet dat adidas zx 750 kopen "Mud" met een schone witte basis gedoopt in sommige faux-modder op de bodem? adidas Originals blijft schone witte paren van de ZX 750 schijnbaar vernietigd enkele willekeurige manier outfit. De laatste paar ziet Kazuki Kuraishi blijven zijn gezamenlijke inspanningen onder de 84-Lab imprint met een unieke grafiet potlood kattebelletje gedurende de premium lederen bovenkant van de geest van de in Londen gevestigde kunstenaar Ryan Gander.

De adidas zx 750 goedkoop heeft een consistente deel van de rotatie Originals terwijl nu al een goede, dat is waarom het is vreemd dat we geen nieuwe releases nog hebben gezien dit jaar. Er is nogal een beetje van de activiteit op de retro running voorzijde met onlangs herrezen klassiekers naast de nieuwe ZX Flux dat iedereen het over heeft. Met al die aandacht op oude school hardlopers, deze 'Monotone Pack' met inbegrip van zwart en grijs tonale kleurstellingen (beide met witte zolen) is zeker om haar eerlijk deel van de fans.

De adidas zx 750 prijs wordt opgeladen hard terug, en nu na de jaren 1980 stijlen, zien we een paar gloednieuwe su?de en mesh iteraties. Beide gaan de tonale route en voeg grijze details en witte strepen, dus uw keuze is tussen een Legend Ink / True Blue blend of heb je liever zwart met een beetje meer collegiale Silver gooide in te mengen de blokkering template?

De adidas zx 750 korting lijn is nogal druk voor zijn 25ste verjaardag, maar de sneaker die de meeste erkenning baring de ZX naamgenoot kreeg was de vers geslagen adidas ZX Flux. Een sneaker die zeker verdient een vermelding is het steeds draagbare adidas ZX 750 die een gekenmerkte model in retro running catalogus de drie streep heeft al geruime tijd nu. Dit laatste paar, met een grijs su?de bouw zal niet hoofden draaien zoveel als de creatieve "Mud" look van deze augustus, maar de colorway maakt voor een casual hoogtepunt voor elke dag gebruik.


Old Post 07-30-2015 07:00 AM
Click here to Send charlottelili a Private Message Find more posts by charlottelili Add charlottelili to your buddy list Click Here to Ignore charlottelili REPORT this Post to a ModeratorNOMINATE this Post for Reward Points Reply w/Quote
Time: 04:58 PM Post New Thread   
  Print Version | Email Page | Bookmark | Subscribe to Thread
INReview INReview > Hot Topics > Agree2Disagree > adidas zx 750 zwart
Search this Thread:
Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
Forum Policies Explained
 
Rate This Thread:

< >

Copyright ?2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Limited
Page generated in 0.02839208 seconds (79.72% PHP - 20.28% MySQL) with 34 queries.

ADS

© 2018, INReview.com.   Popular Forums  All Forums   Web Hosting by Psyphire.
INReview.com: Back to Home